Sayfalar



28 Nis 2010

AMELIE

Yaklaşık 1 haftadır hasta olduğum için evden çıkamıyorum.Haliyle bu güzel bahar günlerini de kaçırıyorum ve canım çokk sıkılıyor.Neyse ki bu akşamüstü sevgilim geldi ve biraz da olsa moralim düzeldi :) Akşam dvd de ne izleyelim diye bakınırken Amelie'yi izlemediğimi söylediğimde tepkisi "sen hiç film izlememişsin! " oldu :)  Neyse Amelie'yi izledik ve çoook sevdim. Sevgilim Amelie karakterini bana benzetti. Onun gibi hayaller kurmam,hayali arkadaşlar edinmem gibi şeylere çok güldük. Ama Amelie gerçekten çok güzel bir film. En kısa zamanda tekrar izleyeceğim. :)

VAMPİRLER VE BEN

Ortaokul yıllarında izlediğim filmlerle başladı vampirlere ve vampirizme olan ilgim.İlk hatırladığım vampir filmi Bram Stoker's Dracula idi.Teyzemle sinemaya gitmiş o korkuyla izlerken filmi ben hayran bakışlarla donup kalmıştım gördüğüm şeyin güzelliği karşısında. Daha sonra vampirlerle ilgili okuyabileceğim her kitabı, bulabildiğim her filmi, her diziyi izlemeye çalıştım.


2 yıl öncesine kadar okumak için çok fazla kitap bulamazdım. Vampir kraliçem Anne Rice dışında tabii...Türkçe kitaplarının yanında çevirisini bulamadığım ingilizce kitaplarını da okurdum ki hiç zevk almazdım o zaman okuduğumdan ..Hala da almam ya Türkçe olmayan kitapları okumaktan.Neyse ki Stephanie Meyer ablamız çıktı da Twilight saga ile tekrar popüler oldu vampirizm. Önüm arkam sağım solum vampir kitabı oldu. Bu sıralar benden mutlusu yok yani. Bulduğum tüm vampir ve içinde vampir olan fantasy fiction kitapları okumaya çalışıyorum. Geniş bir koleksiyonum olmaya başladı ve bunu daha da geliştirmeye çalışıyorum.

Şimdi de yeni bir blog açtım.Sadece ve sadece vampirlerle ilgili olacak ve burada okuduğum kitapları , izlediğim film ve dizileri anlatacağım. Bunları okurken hangi karakterlere aşık oldum hangisinden nefret ettim ya da ben olsam ne yapardım onları anlatacağım. Bu arada belki kısa öyküler bile yazabilirim bilmiyorum.Zaman gösterecek.....




26 Nis 2010

Zayıflamaya Yardımcı Kararlarım



Bu kararlar mutlaka uygulanacak ve hedef 10kg verilip 65 kg inilecek!!





• Her sabah ılık su içilecek
• Her sabah 15-30 dk arası egzersiz yapılacak

• Kahvaltı mutlaka edilecek

• Gün içinde 2 saatte 1 meyve yenilecek

• Günde sadece 1 bardak kahve içilecek

• Yeşil çay ve bitki çayları içilecek

• Her akşam 1 saat wii fit yapılacak

• Akşam en geç 8 de yemek yenilecek

• Bira kesinlikle içilmeyecek

• İçki olarak sadece şarap içilecek

• Her gece yatmadan önce elmasirkesi-bal karışımı içilecek

Hamiş:elma sirkesi bal karışımını içtim tek kelimeyle iğğğrennçti . Listeden bunu çıkarttım bütün gece sirke sirke koktum çünkü :))


JUNO çok çok naif bir film...

Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Filmin soundtrack ise hemen kütüphanemdeki yerini aldı bile...
KEMİKLER ŞEHRİ - KÜLLER ŞEHRİ
Woww!! Okuduğum en heyecanlı kitaplardan biriydi.Jace ve Clare'in imkansız aşkı ve periler,iblisler,kurtadamlar ve vampirlerin arasında geçen soluk kesen maceraları...Serinin 3.kitabını sabırsızlıkla bekliyorum :)

MERHABALAR :)

Herkese kocaman merhabalar.

Yaklaşık 3 senedir zaman zaman aklıma estikçe yazdığım (ki dikkat ettim genelde depresyondayken yazmışım hep)   blogumun çehresini değiştirmeye karar verdim. Öncelikle daha karanlık ve gotik tarzda olan görünüşünü değiştirmekle işe başladım. Derler ya  "geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları " ben de bu ruh halimden  istifade daha cıvıl cıvıl neşeli bir blog yapmaya karar verdim.


Bundan böyle burayı günlüğüm gibi kullanacağım. Aşklarım,sevinçlerim,üzüntülerim,yaptıklarım,yapmadıklarım ,hep yapmak istediklerim ve yapmaya hiç cesaret edemediklerimi hep burada dillendireceğim .

Vatana millete hayırlı olaaa :)